Elinkaaripalvelu

Toimiva kaasunvalvonta on edellytys siellä, missä sitä tarvitaan. Kaasunvalvontalaitteiden huolto ja ylläpito on on osa teollisuuden ja kiinteistöhuollon kunnossapitoa ja se on erikoisosaamista vaativaa asiantuntijatyötä. Elinkaaripalvelumme takaa kustannustehokkaan ja luotettavan kokonaisuuden kaasunvalvonnan hoitamiseen.

Elinkaaripalveluun voidaan sisällyttää kaikki kohteen kaasunvalvontalaitteet. Laitteiden toimivuus ja ylläpito varmistetaan koko niiden elinkaaren ajan. Sujuvan ja helpon asioinnin mahdollistaa kohteelle nimetty oma yhteyshenkilö, joka huolehtii palvelun toimivuudesta ja pitää säännöllisesti yhteyttä läpi sopimuskauden. Tutustu elinkaaripalvelumme esitteeseen täällä.

Avaimet käteen -periaatteella toimiva elinkaaripalvelumme tarjoaa:

  • Laitteiden toimivuuden ja ylläpidon varmistamisen koko niiden elinkaaren ajan
  • Aina ajan tasalla olevan, toimivan laitekannan
  • Varmuuden siitä, että kaikki toimii moitteettomasti koko elinkaaren ajan
  • Ennakoitavan budjetoinnin pitkälle tulevaisuuteen
  • Mahdollisuuden keskittyä oman liiketoimintasi kasvattamiseen ammattilaisten huolehtiessa kaasuturvallisuudesta


Oy Linde Gas Ab

Ajan säästöä ja kustannushyötyä elinkaaripalvelulla

Oy Linde Gas Ab on Pohjoismaiden ja Baltian maiden johtava kaasuyhtiö, joka valmistaa ja myy erilaisia kaasuja sekä kuluttajille että teollisuuskäyttöön. Heillä on käytössään Detector Oy:n Elinkaaripalvelu, jossa Detector Oy vastaa kaasunvalvontajärjestelmien kokonaisuudesta koko elinkaaren ajan avaimet käteen -periaatteella. Oy Linde Gas Ab kokee Detector Oy:n vastanneen yrityksen tarpeisiin erittäin loistavasti. Detector Oy huolehtii aikatauluista ja yhteyshenkilön tavoittaminen on ollut helppoa tarvittaessa myös huoltokäyntien välillä.
Kättely

Laitekannan yhtenäistymisen ja säännöllisten huoltokierrosten myötä henkilökuntamme aikaa säästyy omaan ydinosaamiseen nopeasti arvioiden vuositasolla kymmeniä tunteja. Etukäteen tiedossa oleva vuosittainen huoltoon kuluva aika ja siihen käytettävä raha helpottavat kunnossapitobudjetin laatimista. (Instrumenttiteknikko Ilkka Malmi)

Ota yhteyttä

Robby Sandström

Myyntijohtaja

050 360 3035
Valokuva henkilöstä

Sami Kaapro

Myyjä

040 900 11 54
Valokuva henkilöstä

Petri Jokinen

Huoltoasiantuntija

040 900 11 53
Valokuva henkilöstä

Kimmo Rauhanen

Huoltoasiantuntija

040 900 11 63
Valokuva henkilöstä

Petri Puustinen

Huoltoinsinööri

040 900 11 52

Olli Pohjola

Huoltoasiantuntija

040 623 6271