Viisi ihmistä työpöydän ääressä

Blogi

Uutiset

Kaasunvalvontalaitteet kuntoon merkistä riippumatta

Omien tuotteidensa lisäksi Detector Oy:n alansa parhaat osaajat huoltavat kaasunvalvontalaitteistoja kattavasti ja merkkiriippumattomasti. Vaikka käytössä olisi yhden tai useamman eri toimittajan laitteita, voi huollon huoletta tilata Detector Oy:ltä, jolloin huolto sujuu kustannustehokkaasti ja joustavasti.

Huoltopalvelut

Säästä energiaa – huollata kaasunvalvontalaitteet!

Säännöllisesti huolletut ja kalibroidut kaasunvalvontalaitteet optimoivat energiankulutuksen siten, että ilmanvaihtolaitteet ovat tehostettuna vain silloin, kun ilman pakokaasupitoisuus nousee yli sallitun rajan.

Asiakaspalvelu

Kaiken toiminnan keskiössä on asiakas

Marko Vahlroosin haastattelu kuuluu Detector 40 vuotta -sarjaan, jossa Detectorin henkilökunta esittäytyy ja kertoo, miten palveluliiketoiminta näyttäytyy heidän tehtävässään.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu on arvostavaa vuoropuhelua

Kimmo Rauhasen haastattelu kuuluu Detector 40 vuotta -sarjaan, jossa Detectorin henkilökunta esittäytyy ja kertoo, miten palveluliiketoiminta näyttäytyy heidän tehtävässään.

Asiakaspalvelu

Asiakasta ei koskaan saa jättää yksin

Petri Puustisen haastattelu kuuluu Detector 40 vuotta -sarjaan, jossa Detectorin henkilökunta esittäytyy ja kertoo, miten palveluliiketoiminta näyttäytyy heidän tehtävässään.