Asiakkaamme kertovat

Vuosikymmenten varrella olemme auttaneet tuhansia yrityksiä varmistamaan tilojen ja niissä työskentelevien henkilöiden turvallisuuden ajantasaisella ja luotettavasti toimivalla kaasunvalvontajärjestelmällä. Pitkä kokemuksemme ja asiantuntemuksemme takaavat sen, että asianmukaisesti huollettu kaasunvalvontalaitteisto vastaa tarpeita ja vaatimuksia sekä on toimiva koko elinkaarensa ajan. Ohessa muutamien asiakasyritystemme kokemuksia yhteistyöstä kanssamme.

Are Oy | Louhen pysäköintihalli

Hyvin toimiva kaasunvalvonta minimoi energiankulutuksen

Louhen pysäköintihallissa Turussa syvällä kallioluolassa on 52 mittauspistettä, joissa Detectorin anturit ovat seuranneet jatkuvasti ilman kaasupitoisuutta jo vuosien ajan. Kaasunilmaisimet on kytketty ilmanvaihtojärjestelmään, joka käynnistää automaattisesti voimakkaamman ilmanvaihdon, mikäli häkäpitoisuus nousee liikaa. Lisäksi laitteet on kytketty valvojan hälytyspuhelimeen.
Parkkihalli

Kaasunilmaisinjärjestelmä on toiminut hyvin koko ajan. Varmistamme toimivuuden vielä Detectorin tekemällä huollolla kerran vuodessa. Lisäksi kuluvat osat vaihdetaan uusiin viiden vuoden välein.

Oy Aga Ab

Ajan säästöä ja kustannushyötyä elinkaaripalvelulla

Linde-konserniin kuuluva Oy Aga Ab on Pohjoismaiden ja Baltian maiden johtava kaasuyhtiö, joka valmistaa ja myy erilaisia kaasuja sekä kuluttajille että teollisuuskäyttöön. Heillä on käytössään Detectorin Elinkaaripalvelu, jossa Detector vastaa kaasunvalvontajärjestelmien kokonaisuudesta koko elinkaaren ajan avaimet käteen -periaatteella. Oy Aga Ab kokee Detectorin vastanneen yrityksen tarpeisiin erittäin loistavasti. Detector huolehtii aikatauluista ja yhteyshenkilön tavoittaminen on ollut helppoa tarvittaessa myös huoltokäyntien välillä.
Kättely

Laitekannan yhtenäistymisen ja säännöllisten huoltokierrosten myötä henkilökuntamme aikaa säästyy omaan ydinosaamiseen nopeasti arvioiden vuositasolla kymmeniä tunteja. Etukäteen tiedossa oleva vuosittainen huoltoon kuluva aika ja siihen käytettävä raha helpottavat kunnossapitobudjetin laatimista.

Tampereen sähkölaitos

Detectorin laitteiden ylläpito on helppoa

Tampereen Sähkölaitos Oy on Tampereella toimiva ja Tampereen kaupungin omistama energiayhtiö, joka tuottaa ja myy sähköä, kaukolämpöä ja kaukojäähdytystä yksityis- ja yritysasiakkaille pääasiassa Pirkanmaalla. Isossa voimalaitoksessa luotettavan kaasunvalvonnan merkitys on suuri, sillä se on osa palo- ja pelastussuunnitelmaa ja luo siten vankan pohjan omaisuus- ja henkilövahinkoja vastaan. Lisäksi luotettava ja hyvin sijoitettu kaasunvalvonta voi paljastaa kaasun käyttöön liittyvien laitteistojen vikoja. Kaasunvalvontalaitteistoa uusiessa Tampereen Sähkölaitos etsi laitteita, jotka olisi helppo kytkeä pääautomaatiojärjestelmään ja joiden kalibrointi sekä ylläpito olisi helppoa. Detector Oy:n toimittamat laitteet täyttivät vaatimukset hyvin.
Voimalaitoksen työntekijä kiipeää tikkaita

Isona energia-alan toimijana Tampereen Sähkölaitokselle on tärkeää, että ongelmatilanteissa saamme apua laitetoimittajilta nopeasti ja kitkattomasti. Detector Oy:n kanssa yhteistyö on ollut sujuvaa ja mutkatonta.