Huoltopalvelut

Detector Oy:n huolto toimii kustannustehokkaasti nopealla palveluvasteella ympäri Suomen. Huollamme ja ylläpidämme toimittamamme kaasunvalvontalaitteet sekä kattavasti myös muiden toimittajien tuotteita. Yhdessä kattavan yhteistyöverkostomme kanssa toimimme jo seitsemältä eri paikkakunnalta kattaen alueellisesti koko Suomen.

Vaivattomin tapa varmistaa kaasunvalvontalaitteiden häiriötön toiminta on tehdä elinkaaripalvelu- tai huoltosopimus. Palvelumme on joustava ja soveltuu niin yrityksille kuin kiinteistöillekin.

Kaasunvalvontalaitteiden säännöllinen huoltaminen on välttämätöntä turvallisen toimintaympäristön varmistamiseksi. Huollon merkitys korostuu erityisesti myrkyllisten, räjähdysvaarallisten ja happea syrjäyttävien kaasujen valvonnassa. Kaasunvalvontalaitteet tulee huoltaa, tarkastaa ja kalibroida 1-2 kertaa vuodessa. Suosittelemme, että kohteessa suoritettaisiin myös toiminnallisia testejä 4-6 kertaa vuodessa.

Huoltokäynnillä kaasunvalvontajärjestelmä tarkastetaan, kalibroidaan ja kuluvat osat vaihdetaan. Huoltokäynnin jälkeen toimitamme raportin toimenpiteistä ja järjestelmän kunnosta sekä annamme suositukset mahdollisista päivitystarpeista. Detectorin kaasunvalvontalaitteet on kehitetty ja valmistettu Suomessa, joten voimme taata varaosien nopean saatavuuden ja laiteosaamisen korkean tason.

Huollon tuki

Kuvake jossa piirretyn henkilön ääriviivat

Helpdesk

Tekninen palvelumme päivystää arkisin 8-16 ja vastaa kaasunvalvontajärjestelmien käyttöä koskeviin ongelmiin ja kysymyksiin.

040 129 35 11
Valokuva henkilöstä

Petri Jokinen

Huoltoasiantuntija

040 900 11 53
Valokuva henkilöstä

Kimmo Rauhanen

Huoltoasiantuntija

040 900 11 63
Valokuva henkilöstä

Petri Puustinen

Huoltoinsinööri

040 900 11 52

Olli Pohjola

Huoltoasiantuntija

040 623 6271