Viisi ihmistä työpöydän ääressä

Kaasunvalvontalaitteet kuntoon merkistä riippumatta

Kaasunvalvontalaitteet suojaavat yritystä ja sen toimintaympäristöä monella tavalla. Ne ehkäisevät räjähdysvaaraa, takaavat henkilöstölle turvallisen työympäristön ja turvaavat taloutta.  Säännöllisesti huolletut kaasunvalvontalaitteet suojelevat myös laajemmin ympäristöä ja niillä on vahva ympäristövaikutus. Toimivat kaasunvalvontalaitteet antavat hälytyksen, kun kaasupitoisuus ylittää hälytykselle asetetut rajat tai jos tapahtuu äkillinen kaasuvuoto.

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on Kuvakollaasi-huoltok%C3%A4ynneist%C3%A4-720x444.jpg

Toimiakseen luotettavasti tulee kaasunvalvontalaitteistoa huoltaa ja kalibroida säännöllisesti. Huollon yhteydessä kaasunvalvontajärjestelmä tarkastetaan, kalibroidaan asianmukaisilla sertifioiduilla testikaasuilla ja kuluvat osat vaihdetaan. Osana järjestelmän kokonaisuutta selvitetään myös hälytyksien jatko-ohjaukset ja mahdollisuuksien mukaan testataan niiden toiminnallisuus.

Omien tuotteidensa lisäksi Detector Oy:n alansa parhaat osaajat huoltavat kaasunvalvontalaitteistoja kattavasti ja merkkiriippumattomasti. Vaikka käytössä olisi yhden tai useamman eri toimittajan laitteita, voi huollon huoletta tilata Detector Oy:ltä, jolloin huolto sujuu kustannustehokkaasti ja joustavasti.

Vastaamme huoltokokonaisuudesta tarjoamalla huoletonta turvallisuutta nopeasti maan kattavan huoltoverkostomme avulla.

Huoletonta turvallisuutta – Detector Oy:n monimerkkihuolto!

Olethan yhteydessä!

Valokuva henkilöstä

Petri Puustinen

Huoltoinsinööri

040 900 11 52
Valokuva henkilöstä

Petri Jokinen

Huoltoasiantuntija

040 900 11 53
Valokuva henkilöstä

Kimmo Rauhanen

Huoltoasiantuntija

040 900 11 63

Olli Pohjola

Huoltoasiantuntija

040 623 6271