Yritysten yhteistyö parantaa palveluja

Detector Oy ja Eltex Sähkö ja Automaatio Oy laajentavat yhteistoiminta-aluettaan

Detector Oy ja Eltex Sähkö ja Automaatio Oy ovat tehneet tiivistä yhteistyötä jo vuodesta 2017. Eltex on vastannut Detectorin laitteiden ylläpidosta ja huollosta Uudenmaan alueella.

Nyt – syksyllä 2022 – yritysten välinen yhteistyö tiivistyy entisestään, kun Eltex Sähkö ja Automaatio Oy laajentaa toimintaansa perustamalla Varsinais-Suomeen sivutoimipaikan. Samalla yritys vahvistaa Detectorin alueellista huoltoa myös Varsinais-Suomen alueella. Eltex on sähkö- ja automaatioalan moniosaaja, jolla on kokemusta vaativienkin sähkö- ja automaatiokeskusten valmistamisesta.

Referenssejä yrityksellä on kattavasti, yhtenä esimerkkinä Mall of Tripla. Työntekijöitä yrityksessä on 30.

Yhteistyö on tuonut asiakkaille kustannustehokkaan ja saumattoman palvelun aina kaasunvalvontalaitteiden hankinnasta niiden asennukseen ja säännöllisin väliajoin tehtävine huoltoineen.

Asiakkaan ei tarvitse kantaa huolta laitteistojen toimivuudesta ja ajantasaisuudesta, vaan hän voi huoletta jättää valvonnan ja ylläpidon toimivan yhteistyöverkoston hoidettavaksi.  

Detector Oy:n toimitusjohtaja Sami Heinonen kuvailee yhteistyötä seuraavasti: ”Eltex on loistava ja luotettava yhteistyökumppani. Heidän kanssaan yhteistyötä tehdessä voi olla luottavaisin mielin, sillä he pitävät kiinni siitä, mitä ovat luvanneet.  He ovat joustavia ja toimivat aina asiakkaan edun ja tarpeiden mukaisesti. Yhteistyöllä voimme tarjota asiakkaille huoletonta ”Avaimet käteen” -palvelua, jolloin asiakkaalla on aina ajantasaiset ja ajallaan huolletut laitteet. Yrityksemme pitävät yhteistyössä huolta palvelusta, jolloin asiakkaamme voivat itse keskittyä omaan liiketoimintaansa.”

Projektipäällikkö Mikael Wennermark Eltex Sähkö ja Automaatio Oy:stä kommentoi yritysten yhteistyötä:

”Yhteistyön ensimmäisistä päivistä lähtien on ollut tunne yhteisestä päämäärästä. Detector oy:n kanssa toiminta on mutkatonta ja läpinäkyvää. Haluamme tuoda oman osaamisemme näkyville ja toimiessamme luotettavan ja kotimaisen partnerin kanssa, meillä on mahdollisuus yhdessä tuottaa erinomaista palvelua.

Meidän tavoitteenamme on olla joustava ja laadukas toimija, ja Detectorin toimintatavat ovat tältä osin yhteneväiset omiemme kanssa. On tärkeää, että partnerina toimittaessa on täydellinen ja molemminpuolinen luotto”

Huoltoasiantuntija Petri Jokinen työskentelee Eltexin kanssa kiinteässä yhteistyössä ja on erittäin tyytyväinen yhteistyöhön:

”Yhteistyö on hyvää ja läpinäkyvää. Asiat ratkaistaan vuorovaikutuksessa toinen toisensa erikoisosaamista hyödyntäen. Eltex on tuonut Detectorin toimintaan syvyyttä vankalla sähkö- ja automaatio-osaamisellaan. Eltex on Detectorille monissa projekteissa luottokumppani, jonka puoleen voi aina kääntyä ja samalla oppia itse lisää.

Eltexin huolella valitut huoltohenkilöt ovat Detectorille vastuuntuntoisia ja osaavia luottoyhteistyökumppaneita, joiden kanssa yhteistyö sujuu ja asiakkaille voidaan aina tarjota parasta mahdollista palvelua.”

Ota yhteyttä tai kysy lisää

Valokuva henkilöstä

Petri Jokinen

Huoltoasiantuntija

040 900 11 53
Valokuva henkilöstä

Sami Heinonen

Toimitusjohtaja

050 302 66 84

Mikael Wennermark

Projektipäällikkö Mikael Wennermark

0407731021