Tyytyväinen asiakas on Detectorin uuden huoltoasiantuntijan tärkein tavoite

Olli Pohjola on aloittanut Detectorissa huoltoasiantuntijana elokuun puolessa välissä, 15.8. Tässä blogiartikkelissa Olli kertoo työstään ja taustastaan.

Olli Pohjola huoltokeikalla

”Koulutukseltani olen sähköasentaja, joksi valmistuin Loimaan ammatti-instituutissa vuonna 2002 sähkövoimatekniikan linjalta.

Suoritettuani asevelvollisuuden olin hetken aikaan tuotantotehtävissä ja vuodesta 2005 olen työskennellyt koulutustani vastaavissa tehtävissä. Voin hyvällä syyllä sanoa tuntevani alan hyvin, sillä työtehtäväni ovat olleet todella monipuolisia ja moninaisia.

Asun noin 30 km:n päässä Turusta Auran kunnassa. Vapaa-aikanani harrastan moottoripyöräilyä ja tykkään muutenkin puuhailla moottoripyörien parissa.  Lasten harrastukset ja niiden tukeminen vievät myös ison osan vapaa-ajastani.

Detectorissa tehtäviini kuuluu laajan asiakaskunnan kaasunvalvontalaitteiden huolto ja ylläpito. Asiakkaat ovat usein minulle tuttuja jo entisistä työtehtävistäni. Työ on erittäin vaihtelevaa ja suuren osan työajastani olen ns. ”kentällä” asiakkaiden tiloissa.

Rauhallisuus ja asiakkaan tarpeiden ymmärtäminen ja ratkaisukykyisyys ovat vahvuuksiani.

Koen tehtäväni erittäin tärkeäksi, sillä työni on turvallisuuden varmistamista ja samalla välitöntä asiakaspalvelua, jolloin keskinäinen kommunikointi on sujuvampaa. Aikaisempi kokemukseni auttaa silloin, kun asiakkaan tiloissa ollaan tekemässä uudistuksia tai muutoksia. Osaan tällöin jo valmiiksi arvioida sen, mitä muutoksia vaaditaan ja mitä on tehtävä, jotta haluttu lopputulos voidaan saavuttaa.

Asiakkaat ovat erilaisia ja kohtaamiset tulee aina hoitaa asiakkaan lähtökohdista käsin. Toiminnassani en koskaan tingi työn valmiiksi saattamisesta ja asioiden hoidosta hyvin alusta loppuun.

Ota yhteyttä!

Olli Pohjola

Huoltoasiantuntija

040 623 6271