Turvallisuus on nyt entistä tärkeämpää

Koronavirus on lisännyt kotimaisen ruuan kysyntää voimakkaasti. Elintarviketeollisuuden kapasiteetti on lisääntynyt nopealla aikataululla ja kotimaisen tuotannon asema korostuu entisestään.
 
Yksi olennainen osa elintarviketeollisuuden laitosten turvallisuudessa on toimiva, ajallaan huollettu ja jatkuvan ylläpidon piirissä oleva kaasunvalvonta. Kaasunvalvonta turvaa sekä tuotantotilaa että siellä työskenteleviä ihmisiä.

Elintarviketeollisuudessa kaasunvalvontajärjestelmään liitetään usein prosessi-ohjauksia, jolloin viallinen tai huoltamaton kaasunvalvontalaite voi aiheuttaa esimerkiksi kylmäkoneiden sammumisen, josta pahimmillaan voi seurata katko koko tuotantoon. Lisäksi laitokselle voi aiheutua epäsuoria kuluja hätätuuletuksen käynnistyessä. Pahimmassa tapauksessa huoltamaton kaasunvalvontalaite voi aiheuttaa turhia hälytyksiä ja jopa tuotanto voidaan joutua pysäyttämään.
 
Hektisessä tilanteessa on ensiarvoisen tärkeää, että tehokkaan toiminnan lisäksi myös turvallisuus on varmistettu. Itse koronan leviämisen ehkäisemiseksi on kaikissa yrityksissä korostetusti huomioitu leviämisen ehkäisy hygieniaohjeistusten tärkeyttä unohtamatta. Tilojen ja niissä työskentelevien henkilöiden turvallisuudesta on pidettävä korostetusti huolta tässä vaativassa tilanteessa. Detectorin huoltoasiantuntija noudattaa aina suojatoimenpiteitä asiakkaan toimipisteessä työskennellessään.
 
Olet meille tärkeä asiakas ja haluamme olla luotettava toimija rinnallasi myös tässä vaativassa tilanteessa! Olemme käytettävissä taataksemme osaltamme, että toimintasi voi jatkua keskeytyksettä. Huoltoasiantuntijamme ovat säännöllisesti sinuun yhteydessä aina, kun huolto tulee ajankohtaiseksi.

Jos sinulla on kysyttävää, huoltoasiantuntijamme ovat käytettävissänne ja palvelemme myös kanavassa [email protected]
Tilojen kaasuturvallisuutta voidaan seurata myös etävalvonnalla.
Jos kiinnostuit, ota yhteyttä.

DETECTOR – luotettava kumppanisi kaikissa tilanteissa.
Meille on kunnia-asia, että pidämme sen minkä lupaamme!