Säästä energiaa – huollata kaasunvalvontalaitteet!

Energian hinta on jo pitkään ollut voimakkaan nousujohteinen ja tulevaisuudessa hintojen nousu kiihtyy entisestään.

Hinnannousuun ovat vaikuttaneet EU:n voimallisesti ajamat ympäristötavoitteet, jotka tähtäävät päästöjen vähennykseen. Tilannetta mutkistavat entisestään kiristynyt poliittinen tilanne Euroopassa ja Venäjälle esitetyt pakotteet.

Paikoitushalleissa, joissa edellytetään pakokaasujen valvontajärjestelmää, on oltava asennettuna kaasunvalvontalaitteet, jotka ohjaavat hallien ilmanvaihtoa ja valvovat kaasupitoisuutta.

Säännöllisesti huolletut ja kalibroidut kaasunvalvontalaitteet optimoivat energiankulutuksen siten, että ilmanvaihtolaitteet ovat tehostettuna vain silloin, kun ilman pakokaasupitoisuus (hiilimonoksidi: CO, hiilivety: HC, typpidioksidi: NO2 tai hiilidioksidi: CO2) nousee yli sallitun rajan. Asianmukaisesti huolletut laitteet minimoivat näin energiahukkaa ja pitämällä laitteisto kunnossa pidennetään sekä laitteiden että suodatinten käyttöikää. Säästä siis energiankulutuksessa ja huollata kaasunvalvontalaitteistosi säännöllisesti. Detector Oy huoltaa kaikki kaasunvalvontalaitteet merkistä riippumatta nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Kysy lisää ja ota yhteyttä

Valokuva henkilöstä

Kimmo Rauhanen

Huoltoasiantuntija

040 900 11 63
Valokuva henkilöstä

Petri Jokinen

Huoltoasiantuntija

040 900 11 53
Valokuva henkilöstä

Petri Puustinen

Huoltoinsinööri

040 900 11 52

Olli Pohjola

Huoltoasiantuntija

040 623 6271