Viisi ihmistä työpöydän ääressä

Detector Oy:n uusi myyntijohtaja esittäytyy

Tutustu Robbyyn ja hänen ajatuksiinsa myynnistä ja myyntijohtajan tehtävästä

Robby Sandström

Olen Robby Sandström ja olen aloittanut Myyntijohtajana Detector Oy:ssä 1.4.2022.         

Olen valmistunut Haaga-Helian Ammattikorkeakoulusta myyntityön ja liiketalouden tradenomiksi. Suuntautumisvaihtoehtona minulla oli ratkaisumyynti, joka on minua erityisesti kiinnostava näkökulma ja josta itse löydän parhaiten avaimet myyntiin ja sen johtamiseen. Aikaisemman työurani olenkin tehnyt juuri ratkaisumyynnissä.

Mielestäni tuloksellisen ja hyvin voivan myyntiorganisaation kulmakivet ovat asiakaslähtöinen ajattelutapa, sisäisten prosessien selkeys sekä myyntitiimin henki.

Tehtävänäni on auttaa tiimiäni onnistumaan työssään. Mielestäni hyvä myyntijohtaja on myyjien palvelija ja auttaja. Uudessa tehtävässäni haluan ensin tutustua myyntitiimiin ja myynnin tilanteeseen Detectorissa. Kokonaiskuvan kirkastuttua on aika etsiä kehittämiskohteita.

Itse tahdon olla läsnä tiimilleni ja tukea heitä asiakasprojekteissa unohtamatta kuitenkaan henkilökohtaista myyntiä. Tärkeimpänä asiana pidän työssäni ihmisläheisyyttä ja toisten kunnioitusta – myös itseään pitää arvostaa – niin asiakkaiden parissa kuin tiimissä.

Uskon, että yhteistyöllä päästään parempiin tuloksiin niin myyntitiimin kuin asiakkaiden kesken.

Alla olevalla videolla Robby kertoo itsestään ja ajatuksistaan:

Ota yhteyttä!

Robby Sandström

Myyntijohtaja

050 360 3035