Asiakkaan arvostus alkaa jo kauniista paketista

Detectorin pakkauksesta ja logistiikasta vastaava Jenny Mild kertoo itsestään.

Olen Kokkolassa syntynyt, nyt 15 vuotta Turussa asunut kuvataiteilija Jenny Mild. Aikaisemmalta koulutukseltani olen lähihoitaja. Nykyään toimin aktiivisesti myös järjestö- ja yhdistyskentällä. Olen Fimbul taiteilijatalo ry:n puheenjohtaja ja Arte ry:n hallituksen jäsen vuoden 2023 alusta.

Vapaa-ajallani harrastan tietokonepelejä, kirjallisuutta ja elokuvia. Taiteilijana teen audiovisuaalista ja mediataidetta sekä kineettisiä veistoksia. Tällä hetkellä teen tekoäly- ja pelitaidetta. Taide on alkanut kiinnostaa minua jo varhain ja erityisenä kiinnostuksen kohteena on audiovisuaalinen taide. Olen ollut mukana monissa ryhmänäyttelyissä mm. Turun taidehallissa, erilaisissa gallerioissa, museoissa, festivaaleilla ja tapahtumissa sekä kotimaassa että esimerkiksi Japanissa ja Yhdysvalloissa. Japanilaisen taiteilijajärjestön kanssa olemme tehneet yhteistyötä mm. taiteilijavaihtoprojekteina vuodesta 2016. Mukana yhteistyössä ovat Suomen ja Japanin lisäksi myös Saksa ja Arabiemiraatit.  Keväällä 2023 olen menossa työskentelyresidenssiin Japaniin.

Detectorissa hoidan logistiikkaa, jossa tehtäviäni ovat tuotteiden pakkaaminen, varastoon siirto ja asiakkaalle lähetyksestä tiedottaminen. Logistiikkaprosessissa otan tuotteen pakkaamoon, tarkistan tiedot työmääräimestä, otan sarjanumeron talteen, haen toiminnanohjausjärjestelmästä myyntitilauksen, jonka tiedot tarkistan ja jos tiedot ovat muuttuneet, kontaktoin myyjää. Tämän jälkeen pakkaan tuotteen ja punnitsen sen sekä teen toiminnanohjausjärjestelmässä lähetteen. Sitten siirryn kuljetusyrityksen järjestelmään ja valitsen toimitustavan sekä tulostan pakettiosoitekortin paketin päälle.

Toisinaan kokoan myös puolivalmisteita tuotannossa.

Työni on itsenäistä, mutta olen luonteeltani tiimipelaaja, joka arvostaa yhteisöllisyyttä ja haluaa huomioida muut ja tulla itsekin huomioiduksi ja arvostetuksi.

Työskentelyssäni koen asiakaspalvelun erittäin tärkeäksi. Esimerkiksi tavaraa pakatessani asetun aina asiakkaan asemaan ja haluan asetella tuotteen kauniisti ja tehdä hyvältä näyttävän paketin, joka on huolellisesti toteutettu ja josta näkyy sekä tuotteen että asiakkaan arvostaminen.

Kaikki tekeminen kulminoituu viime kädessä asiakkaaseen, joka ansaitsee ja jolle haluan omalta osaltani antaa parasta mahdollista palvelua.

Jenny Mildin taidetta
Jennyn taidetta