Viisi ihmistä työpöydän ääressä

Asiakaslähtöistä toiminnan kehittämistä

GX 3R-Pro on markkinoiden pienin ja kevyin kannettava kaasuhälytin, jolla voidaan mitata jopa viittä eri kaasua.

Laite on tarkoitettu henkilöturvallisuuden valvontaan. Sen avulla työskentely tilassa, jossa on kaasuvuodon riski, on mahdollista toteuttaa turvallisesti. Laitteessa on myös man down- ja panic alarm-toiminnot, joiden avulla tieto mahdollisesta vaaratilanteesta saadaan välitettyä eteenpäin. Bluetooth-yhteys mahdollistaa laitteen yhdistämisen puhelimeen ja mittaustulosten seuraamisen suoraan sovelluksen kautta.  Henkilön altistuessa kaasulle saadaan puhelimen avulla lähetettyä automaattinen hälytys esimerkiksi työkaverille tai valvomoon.

Lisävarusteena laitteeseen on saatavilla pumppu ja sondi, joiden avulla pitoisuuksia ja mahdollisia vuotoja pystyy havaitsemaan myös säiliöistä ja kaivoista. Pumpun avulla voidaan tutkia myös kaasupitoisuuksia putkilinjoista. Laitteen ylläpitoon on myös saatavilla SDM-3R kalibrointiasema.


Asiakaskokemuksia tuotteesta

Oy Teboil AB:n huoltopäällikkö Sebastian Järnström otti koekäyttöön markkinoiden pienimmän monikaasuhälyttimen GX 3R-Pro:n laitteen tullessa markkinoille. Kokeilun jälkeen hän päätyi hankkimaan laitteen Teboil Oy:n käyttöön.

”Laite on toiminut erittäin hyvin ja ollut luotettava. Pienen kokonsa ja kevyen painonsa ansioista sitä on helppo kuljettaa mukana. Erityisen hyvää siinä on bluetooth ja app-toiminnot, joiden käyttöön Detector Oy:n huoltoinsinööri kävi pitämässä käyttöopastuksen.” (Sebastian Järnström, Nestekaasu Suoramyynnin huoltopäällikkö)


Lue lisää tuotteesta täältä. Jos kiinnostuit tai sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä.

DETECTOR – luotettava kumppanisi kaikissa tilanteissa.
Meille on kunnia-asia, että pidämme sen minkä lupaamme!